El Palma goleja el Saragossa i fa la primera passa cap a les semifinals

El conjunt d'Antonio Vadillo s'imposa per 8-2 al conjunt aragonès. Si dissabte els mallorquins repeteixen victòria a domicili, certificaran la seva classificació

02/06/2021

Els aficionats presents al Palau de Son Moix han gaudit amb el festival de joc i gols del Palma Futsal davant el Saragossa. L’equip d’Antonio Vadillo ha golejat el conjunt aragonès per 7-2 en un gran partit. La primera part ha estat més igualada i s’ha arribat al descans amb 2-1 al marcador. Els gols locals al primer acte han duit la firma de Nunes i Marlon. A la segona part, s’ha desfermat la superioritat palmesana. El combinat balear, en 13 minuts de gran joc, s’ha situat 5-1. Higor, Hamza i Claudino han estat els autors de les dianes. El Saragossa ha marcat el segon al minut 34. Ha estat un miratge i un moment de tranquil·litat abans de la darrera ofensiva mallorquina. Tres gols més, anotats per Lolo, Hamza i Cléber, han situat el 8-2 final al marcador. El Palma necessita una victòria més per ser a semifinals. La primera oportunitat la tendrà dissabte a Saragossa. Si falla, el tercer i decisiu partit es disputaria a Palma dimarts que ve.