El Pama Futsal torna a quedar a les portes del seu primer títol

El conjunt d'Antonio Vadillo perd la final de la Supercopa a la tanda de penals

28/02/2022

9

Al Palma Futsal li torna a fugir un títol de les mans. El conjunt palmesà va caure a la final de la Supercopa contra el Barça, i ho va fer de la manera més cruel, a la tanda de penals.

El Palma Futsal va sortir contra el Barça a la final de la Supercopa amb la mateixa força que li havia permès guanyar els blaugrana a la lliga una setmana abans. El conjunt d’Antonio Vadillo va dominar en joc i ocasions. Eloy Rojas i Higor posaren a prova Dídac, però el Palma va partir al descans amb empat a zero al marcador.
Just començar la represa, va ser el Barça qui va aconseguir marcar. Dídac treu de porteria i els blaugranes sorprenen els palmesans amb una jugada molt ràpida. Barrón no pot aturar el llençament de Coelho.
El Palma no va perdre el temps en lamentacions. No havia passat ni un minut quan Marlon va marcar l’empat. El brasiler roba la pilota en camp contrari, no dubta i supera el porter blaugrana amb un xut potentíssim.
El conjunt d’Antonio Vadillo va tenir opcions clares per poder guanyar, però Eloy Rojas i després Chaguinha es toparen amb el pal. El partit se n’anava a la pròrroga.
La primera part del temps extra va tenir poques ocasions, però a la segona, i a manca de dos minuts per al final, Mancuso marcava l’1 a 2 i el Palma veia a prop el títol.
L’alegria va durar un instant, perquè poc després, Adolfo tornava a posar l’empat al marcador.
Vadillo canviava de porter per afrontar la tanda de penals, i apostava per Fabio. Les intervencions del madrileny donaren avantatge al Palma, però el Barça feia la volta al marcador i Pito donava un altre títol al conjunt blaugrana. El primer títol per al conjunt mallorquí haurà de continuar esperant.