X

El Partit Popular de Ciutadella denunciarà l’Ajuntament per presumptes irregularitats en la gestió de l’escorxador municipal

L'Ajuntament reconeix un increment de les factures per un canvi al servei de repartiment, que no se li ha notificat

02/07/2020

El Partit Popular de Ciutadella denunciarà l’Ajuntament per presumptes irregularitats en la gestió de l’escorxador municipal

Cristina Tomás

El Partit Popular de Ciutadella durà l’Ajuntament a la Fiscalia. Denuncia irregularitats en la gestió de l’escorxador municipal sense que l’equip de Govern hagi fet res per resoldre-ho. L’Ajuntament reconeix l’increment de les factures per un canvi al servei de repartiment, que no se li ha notificat.

El Partit Popular denuncia que el transport de la carn de costar 120 mil euros anuals a 230 mil euros. A més, diuen que des de fa prop de 8 anys els serveis de l’escorxador i el servei de transport d’animals es fan sense un contracte que ho reguli. Uns fets que els populars -asseguren- posaran en mans de la justícia.

L’Ajuntament reconeix l’increment del cost de les factures i ho atribueix a una millora en el servei. Explica que els actuals gestors de l’escorxador van decidir encarregar el repartiment de carn a una altra empresa per garantir que el producte arribava a primera hora als punts de venda, sense informar l’Ajuntament.

El consistori assegura que els serveis jurídics valoraran ara l’actuació dels gestors de l’escorxador i que es licitarà el servei de transport per fer-ho amb totes les garanties.

02/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris