X

El peix fresc de Menorca comença a arribar a escoles i geriàtrics

Es tracta d'una iniciativa amb fons europeus que amplia la feina començada fa dos anys

28/11/2020

El peix fresc de Menorca comença a arribar a escoles i geriàtrics

‘Menorca al Plat de l’Escola’ es va posar en marxa el curs 2018-2019 i, des de llavors, hi ha anat afegint productes. El darrer és la incorporació del peix fresc a centres de Ciutadella gràcies a un acord amb la confraria del municipi.

A més, enguany es treballa per ampliar aquesta aposta pel producte de proximitat a d’altres serveis públics, començant pels adreçats als majors, amb una prova pilot al geriàtric municipal de Maó.

Per estalonar aquesta col·laboració avui dissabte s’ha celebrat a la Cooperativa San Crispín d’Alaior una jornada sobre aquest nou canal de comercialització del producte de proximitat

A la jornada hi ha participat un ponent del País Basc, que ha detallat l’experiència que des de fa cinc anys duen a terme al municipi de Gernika. I per si hi hagués algun dubte, també s’ha fet una demostració de com treure el màxim profit al peix fresc de Menorca.

A manca de les dades d’aquest curs, més de 600 alumnes de Menorca mengen menús escolars en què la meitat dels productes són de proximitat i sempre que és possible, ecològics.

28/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris