societat

El personal de Son Espases renuncia a les seves vacances de Nadal

Actualment hi ha 92 persones a planta per la COVID-19 i 34 ingressades en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI)


La junta de personal de l’Hospital de Son Espases estudia aquest dilluns el canvi de les vacances previstes durant el Nadal per la pressió assistencial.

Així ho ha confirmat aquest dilluns la portaveu del Govern, Pilar Costa, en la roda de premsa posterior al Consell de Govern, on ha especificat que aquesta reunió de la junta de personal es deu a la “necessitat de tenir més personal” per la situació de la pandèmia a Balears.

A preguntes de periodistes, la portaveu del Govern ha indicat que, en aquesta reunió, es valorarà els possibles canvis de dies de vacances. “L’objectiu és poder tenir actiu a tot el personal, fins i tot a aquell que de manera voluntària pugui interrompre les vacances”, ha dit.

Sobre la situació actual a l’Hospital Son Espases, Costa ha expressat que actualment hi ha 92 persones en planta per la COVID-19 i 34 ingressades en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI).

Així mateix, ha reconegut que “és una realitat que davant una major incidència de casos, suposa una major pressió de treball per al personal sanitari”. No obstant això, ha subratllat que el sistema públic de Salut a Balears està “preparat per a fer front a aquestes xifres negatives” que hi ha a les Illes “en les últimes setmanes”.


Augmenten un 50% els ingressos a les UCIs de les Illes en només cinc dies

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

L’espai de Son Tous a Palma presenta problemes per poder acollir temporalment els migrants irregulars

La majoria dels migrants, entre els quals 6 infants i 10 menors no acompanyats, ja han estat repartits en dependències...

Recta final perquè la Funerària de Palma aconsegueixi el 100% del tanatori de Bon Sosec

L'Empresa Funerària Municipal de Palma ultima les negociacions amb Funespanya que consistiria en una permuta

La central de Maó comença la descarbonització i redueix de manera important l’ús del fuel

Els motors d'aquest combustible que, fins ara, s'utilitzaven fins a 8.700 hores a l'any, passaran a funcionar només 500 hores...

El Govern prepara la documentació perquè l’Estat declari Ferreries zona catastròfica

Mentrestant, empreses i particulars continuen quantificant les conseqüències de la torrentada