mallorca

El petit comerç fa un balanç positiu de la reobertura dels establiments

Esperem poder recuperar les pèrdues ocasionades pel confinament

El+petit+comer%C3%A7+fa+un+balan%C3%A7+positiu+de+la+reobertura+dels+establiments

Isidro és copropietari d’una ferreteria ubicada a la zona de Pere Garau. A les portes del seu establiment hi ha una llarga coa de clients. Ara que acaba la segona setmana en què els petits establiments estan autoritzats a obrir en fa un balanç positiu.

Pel sector de les floristeries les pèrdues han estat molt importants. Pel Dia del Pare calculen que perderen el 100% del gènere, ja que no el varen poder vendre ni guardar- lo. Ara tornen a treballar però ajustant els preus.

També les perruqueries han viscut dues setmanes amb més feina que hores té el dia. En aquesta de la zona de les Avingudes han tret de l’ERTO els seus 7 treballadors i han ampliat l’horari i establert torns perquè d’aquesta manera no coincideixin tots dins l’establiment. Dos mesos aturats els ha suposat pèrdues d’entre el 30 i el 40%. Tots esperen que a la fase 2 es puguin flexibilitzar els requisits.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

100 anys del primer vol a l’aeròdrom de Son Bonet

El 25 de febrer de 1921 hi va aterrar el pilot mallorquí Manuel Colomer

Cirer afirma no haver tingut coneixement de casos d’explotació de menors tutelades

La coordinadora de Menors destaca que els abusos sexuals es donaven en l'àmbit familiar

Les Pedres de la Memòria arriben a Artà

Recorden a qui va ser regidor d'Artà, Joan Escanelles, i també a Bartomeu Ginard, Llorenç Muntaner i Vicenç Miquel Piris, tots ells assassinats entre els anys 1936 i 1937.

Desescalada a Mallorca: quines són les noves mesures?

Mallorca manté el toc de queda a les 22 hores. A partir de dimarts, les reunions socials s’amplien a 6 persones tant a interior com a exterior, màxim dos nuclis...