X

Josep Melià: “La meitat del que es recapti amb l’ecotaxa ha de quedar al municipi que ho recapta”

Els candidats al Govern, al Consell i a l’Ajuntament de Calvià, han recordat que si El PI és decisiu al pròxim Govern, la meitat de l’Impost de Turisme Sostenible quedarà al municipi que ho recapti

06/05/2023

Josep Melià: “La meitat del que es recapti amb l’ecotaxa ha de quedar al municipi que ho recapta”

Redacció

Els candidats d’El PI-Proposta per les Illes Balears al Govern balear, al Consell de Mallorca i a l’Ajuntament de Calvià, Josep Melià, Antoni Salas i Rafael Llompart, han explicat que “és de rebut que la meitat del que es recapta amb l’Impost de Turisme Sostenible quedi al municipi on s’ha recaptat per impulsar projectes de millora turística i mediambiental”.

Acompanyats de les número 2 de les llistes, Xisca Mora, Magdalena Vives i Gaël Thyus, han posat de manifest que “els veïnats i propietaris de la zona han de veure reflectit el que es recapta amb aquest impost a la seva zona. Aquest impost es va crear per destinar-se al medi ambient i millorar la qualitat turística i que millor que fer-ho a la zona on es recapta i que es veu afectada pel turisme”, explica Melià.

Per altra banda, el candidat al Consell de Mallorca, Antoni Salas, ha aprofitat per recordar que s’ha de continuar fent promoció turística de l’Illa i dirigir-ho als públics que ens interessen. “Totes les grans marques mundials continuen fent promoció. No podem deixar de promocionar Mallorca a l’estranger”.

Per acabar, el candidat a la batlia de Calvià, Rafael Llompart, ha assegurat que “necessitam que el 50% del que es recapta amb l’ecotaxa a Calvià quedi a Calvià. D’aquesta manera podrem crear noves infraestructures i donar un impuls per al turisme d’hivern, que Calvià tant necessita”. A més, Llompart s’ha mostrat convençut que aquesta vegada El Pi tendrà representació al consistori calvianer.

06/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris