formentera

El pla de reflotament de l’ECO LUX podria aprovar-se en les properes hores

El vaixell té una via d'aigua al patí d'estribord


Es continuen estudiant els danys que té el ferri ECO LUX de Baleària que dimarts passat va xocar contra l’illot Castaví, prop de Formentera. De moment, s’ha detectat una via d’aigua al patí d’estribord i des de la naviliera confien que podrà tornar a navegar.

L’empresa està acabant d’establir el pla de reflotament i trasllat del vaixell, que ha de ser consensuat amb l’autoritat marítima. Confien que entre avui i demà estarà ja tancat.

Pel que fa al servei que oferia la naviliera, en cap moment s’ha vist afectat. Ahir mateix, l’ECO LUX va ser substituït per un altre vaixell similar de la mateixa companyia.

Continuen estudiant les causes de l’incident, i tant des de Baleària com per als qui coneixen les característiques de les costes de Formentera com és el cas dels pescadors, consideren que la maniobra d’embarrancar el vaixell a la zona del pas va ser una actuació molt encertada per part del capità.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

22 homes més arriben en dues embarcacions a Formentera

Des del dissabte fins avui han arribat 9 embarcacions a Formentera i una Eivissa, amb un total de 147 persones a bord

14 pasteres i 193 migrants arribats a les Balears en només un dia

Les embarcacions arribades aquest diumenge se sumen a les tres que van arribar dissabte a Formentera, amb 13, 24 i...

El gran inici del Formentera

És colíder després de guanyar els dos primers partits i demà rep el Tarassona. Demà migdia juguen els quatre representants de la Segona Federació

Els viatges de l’Imserso continuen bloquejats a l’espera que es resolgui una adjudicació

Aquest retard s'ha atribuït darrerament a una denúncia de Traveltino contra Viajes Halcón, però l'empresa, pertanyent al Grup Logitravel, ho...