X

El PP abandona la comissió d’estudi de la futura Llei Menorca Reserva de Biosfera

L'equip de govern del Consell lamenta la decisió i insisteix que l'objectiu polític sempre ha estat el consens

30/11/2021

El PP abandona la comissió d’estudi de la futura Llei Menorca Reserva de Biosfera

El PP abandona les reunions d’anàlisi de l’avantprojecte de Reserva de Biosfera. Denuncia que no comparteixen la redacció de la futura normativa, que es fa enfora de la idea original i que ha de permetre Menorca equiparar-se al que perceben les altres illes per la llei de capitalitat. La nova llei, diuen, implicarà una excessiva burocràcia perquè pretén regular-ho tot i suposarà la derogació d’un gran nombre de normatives que genereran, asseguren, inseguretat jurídica. Recorden que qualsevol canvi de la normativa, que està previst iniciï la seva tramitació a principis d’any, requerirà de votació parlamentària, de manera que Menorca perdrà poder de decisió.
La reacció de l’executiu insular no s’ha fet esperar. Lamenta que el Grup Popular deixi de negociar la llei i assegura que l’actitud de l’equip de govern ha estat des del primer moment la de voler arribar a un consens.
Ciutadans també s’ha pronunciat. Considera una irresponsabilitat l’abandó de la taula per part del PP, per que asseguren, es perd la possibilitat de consensuar el text amb les aportacions de l’oposició.

30/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris