política

El PP d’Eivissa i Menorca mantenen el pols a la direcció balear, que no vol duplicitats de llistes

La direcció regional avisa: si algú desobeeix, s'actuarà amb totes les conseqüències i es darà córrer la llista

El+PP+d%27Eivissa+i+Menorca+mantenen+el+pols+a+la+direcci%C3%B3+balear%2C+que+no+vol+duplicitats+de+llistes

El PP d’Eivissa i Menorca planten cara a la direcció balear del partit. Tant Vicent Marí com Misericòrdia Sugrañes s’han postulat per encapçalar les candidatures als respectius consells insulars i anar de diputats al Parlament, i la seva intenció, ara mateix, és no donar el seu braç a tòrcer.

Sugrañes, que a més, s’havia postulat com a número u a la cambra autonòmica, havia convocat, de fet, per avui vespre una reunió d’urgència de la junta de Menorca. Una reunió que finalment ha suspès, després d’haver negociat amb la direcció d’Eivissa per convèncer el líder regional, Biel Company, perquè reconsideri la decisió. Els dirigents del PP a Menorca diuen que estan a favor, en general, de la directriu d’una persona, un càrrec.

No obstant això, creuen, com a Eivissa, que el president del Consell ha de tenir presència també a l’activitat parlamentària. En aquest sentit, la presidenta dels populars menorquins ha avisat que si la direcció regional no rectifica, prendrà les decisions que més interessin a Menorca.

Des del PP balear estan disposats, però, a no deixar passar cap desobediència. La decisió és ferma, disposa de l’aval de Gènova i si qualcú figura a dues llistes diferents -avisen- s’actuarà amb totes les conseqüències i s’obligarà qui qüestioni les directrius de Palma a triar entre una de les dues candidatures. Si no ho fa, correrà la llista. Tanmateix, deixen clar també que les llistes oficials al Parlament es donaran a conèixer la propera setmana.

El president, Biel Company, viatjarà en les properes hores a Eivissa i Menorca en un intent de resoldre les desavinences. Des del partit, això sí, confien que ni Eivissa ni Menorca mantindran el pols fins al final.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

darrers sumaris


més contingut relacionat

El cementeri de Felanitx concursa per ser el millor d’Espanya

L'equip de fossers fa feina per rehabilitar i difondre les singularitats de l'espai i aviat s'habilitarà un itinerari amb codis...

L’Estat garanteix el descompte del 75% per als residents de les Illes

José Luis Ábalos ho ha assegurat després d'haver anunciat investigacions sobre la renda dels beneficiaris {rela} Agències de viatges i...

Els ajuntaments afectats per la torrentada ja poden sol·licitar al Govern central les ajudes per danys

L'ajuntament de Sant Llorenç començarà la setmana que ve, després de recopilar tots els informes i la documentació necessària

El Govern nega haver pagat per l’entrevista de Francina Armengol a ‘The Guardian’

El PP ha registrat una sol·licitud al Parlament per esclarir els fets