política

El PP d’Eivissa i Menorca mantenen el pols a la direcció balear, que no vol duplicitats de llistes

La direcció regional avisa: si algú desobeeix, s'actuarà amb totes les conseqüències i es darà córrer la llista

El+PP+d%27Eivissa+i+Menorca+mantenen+el+pols+a+la+direcci%C3%B3+balear%2C+que+no+vol+duplicitats+de+llistes

El PP d’Eivissa i Menorca planten cara a la direcció balear del partit. Tant Vicent Marí com Misericòrdia Sugrañes s’han postulat per encapçalar les candidatures als respectius consells insulars i anar de diputats al Parlament, i la seva intenció, ara mateix, és no donar el seu braç a tòrcer.

Sugrañes, que a més, s’havia postulat com a número u a la cambra autonòmica, havia convocat, de fet, per avui vespre una reunió d’urgència de la junta de Menorca. Una reunió que finalment ha suspès, després d’haver negociat amb la direcció d’Eivissa per convèncer el líder regional, Biel Company, perquè reconsideri la decisió. Els dirigents del PP a Menorca diuen que estan a favor, en general, de la directriu d’una persona, un càrrec.

No obstant això, creuen, com a Eivissa, que el president del Consell ha de tenir presència també a l’activitat parlamentària. En aquest sentit, la presidenta dels populars menorquins ha avisat que si la direcció regional no rectifica, prendrà les decisions que més interessin a Menorca.

Des del PP balear estan disposats, però, a no deixar passar cap desobediència. La decisió és ferma, disposa de l’aval de Gènova i si qualcú figura a dues llistes diferents -avisen- s’actuarà amb totes les conseqüències i s’obligarà qui qüestioni les directrius de Palma a triar entre una de les dues candidatures. Si no ho fa, correrà la llista. Tanmateix, deixen clar també que les llistes oficials al Parlament es donaran a conèixer la propera setmana.

El president, Biel Company, viatjarà en les properes hores a Eivissa i Menorca en un intent de resoldre les desavinences. Des del partit, això sí, confien que ni Eivissa ni Menorca mantindran el pols fins al final.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

darrers sumaris


més contingut relacionat

Carrió i Tur compareixeran al Parlament pels menors abusats

Hi han votat a favor totes les formacions menys Més per Mallorca, que s'ha abstingut

El Parlament Europeu creu que la modernització de l’aeroport de Palma és fer-lo més sostenible

Aposten per un progrés del turisme que no passi per fer creuers més i més grans

S’intensifica el seguiment de casos d’abusos sexuals a menors

També es destinaran més recursos a la formació dels professionals implicats i la sensibilització de la població

Sant Antoni descarta ampliar l’àrea afectada pel Decret Llei d’excessos

L'equip de govern ha votat en contra de la petició del grup PSOE-Reinicia per incloure-hi tot el nucli urbà