X

El PP reclama 15 milions d’euros dels pressupostos de l’Estat per a Campos, Santanyí i Ses Salines

Els populars han registrat esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat de 2021 

27/11/2020

El PP reclama 15 milions d’euros dels pressupostos de l’Estat per a Campos, Santanyí i Ses Salines

El Partit Popular ha registrat esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat de 2021 per un valor de 15 milions d’euros per als municipis de Campos, Santanyí i Ses Salines. La diputada popular al Congrés, Marga Prohens, ha demanat als diputats socialistes que hi votin a favor perquè, segons ha afirmat, defensen els interessos dels ciutadans.

En concret, reclamen 3 milions d’euros per canviar l’enllumenat de la primera línia de Sa Ràpita; 5 milions per al sanejament d’aigües de Cala Llombards, 2,6 per a l’estació depuradora d’aigües residuals de Cala d’Òr i 850.000 per rehabilitar el passeig marítim de la Colònia de Sant Jordi.

Mentre, els Pressupostos encarrilen la seva aprovació al Congrés tot i el rebuig anunciat per Ciutadans. El Govern de coalició del PSOE i Unides Podem ha garantit el suport del PNB, Esquerra Republicana i Compromís.

Les bases d’EH Bildu també han avalat la proposta de la direcció de votar “sí” als Pressupostos Generals, amb el suport del 91,5% dels militants. L’esquerra abertzale farà costat així per primera vegada en la seva història a un projecte de comptes públics d’Espanya.

Ara, una vegada superat el debat en Comissió de les més de 3.900 esmenes presentades, els comptes se sotmetran la setmana que ve a l’examen del ple del Congrés, abans de remetre’s al Senat.


Més per Mallorca presentarà, a través de Compromís i ERC, quatre esmenes als pressupostos generals
El Consell de Ministres aprova els Pressupostos Generals de l’Estat

27/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris