És l'autor de la rehabilitació de les construccions que acullen la premiada galeria Hauser & Wirth
La galeria Hauser & Wirth Menorca va obtenir, l’any passar, el reconeixement Wallpaper al Millor Destí d’Art. També l’Illa del Rei -on s’ubica la galeria- va aconseguir el premi de Patrimoni/Europa Nostra 2022, el de major prestigi a Europa en aquest àmbit, en la categoria de Conservació i Adaptació de Nous Usos. L’arquitecte que va recuperar l’edifici Lángara per convertir-lo en la seu menorquina de Hauser & Wirth és Luis Laplace qui, entre d’altres, també va renovar el caseriu del museu Chillida Leku.
Laplace ha reflexionat sobre la relació entre arquitectura i art en una xerrada celebrada, aquest dijous capvespre, a la sala d’actes de la Biblioteca Pública de Maó que s’ha quedat petita. També hi ha analitzat l’arquitectura vernacla menorquina. Creu que té molta personalitat, senzilla però amb caràcter, i la considera part imprescindible de la cultura insular. Per això -en declaracions prèvies a IB3- ha assegurat no entendre que alguns antics edificis de camp, com per exemple bouers, tinguin dificultats per poder-se recuperar, encara que sigui per destinar-se a nous usos.
Conegut com a l’arquitecte invisible per la seva voluntat de respectar l’arquitectura original d’edificis en desús per donar-los una segona vida, Laplace té una casa a Menorca que és una antiga formatgeria.
El socialista torna a Menorca per centrar-se també, segons diu, en la seva tasca d'oposició al govern insular