X

El PSIB-PSOE proposa blindar per llei l’atenció permanent presencial per combatre la bretxa digital

Ha aprovat per unanimitat el Document Marc de la Conferència Política en què s'han acordat les bases per continuar transformant les Illes Balears

26/03/2023

El PSIB-PSOE proposa blindar per llei l’atenció permanent presencial per combatre la bretxa digital

Redacció

El PSIB-PSOE ha aprovat per unanimitat el Document Marc de la Conferència Política en què s’han acordat les bases per continuar transformant les Illes Balears i millorar la qualitat de vida dels ciutadans de les illes.

Així, la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha proposat “blindar per llei” l’atenció permanent presencial “per combatre la bretxa digital, perquè volem millorar la qualitat de vida dels nostres majors”.

D’aquesta manera, Armengol ha explicat que “si volem qualitat de vida, hem de mirar al futur i això és el que hem fet a la Conferència Política”, i hi ha afegit que “a la pròxima legislatura desenvoluparem el pla de lluita contra la solitud perquè volem una societat on, si hi ha una persona que pateix, n’hi hagi una altra disposada a ajudar-la; volem crear una xarxa comunitària de salut mental de suport públic a Balears”. També, la socialista ha anunciat que “ampliarem la renda social garantida perquè sigui un dret per a tots els ciutadans de les Illes Balears fent-la una renda bàsica universal per a tots i totes”.

Armengol ha subratllat que “tenim tots els elements per fer possible les idees, perquè tenim projecte per tirar endavant la transformació de les Illes”. “Som un partit de valors, de drets i llibertats i veim que la dreta té ‘governera’, però què volen fer amb les nostres illes?”, ha demanat.

El ministre de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica del Govern d’Espanya, Félix Bolaños, ha expressat que “a Balears s’ha lluitat per defensar els drets dels ciutadans d’aquestes illes, per exemple, aprovant el Règim Especial i això té nom: els noms de Francina Armengol i Pedro Sánchez”. “El pròxim 28 de maig hem d’aconseguir el que sigui millor per a Balears i això, sens dubte, només ho pot fer el Partit Socialista amb Francina Armengol”.

“D’aquí al 28 de maig hem de sortir amb orgull, alegria, humilitat de feina perquè heu de garantir que hi haurà govern socialista a Balears perquè necessitam consolidar totes les polítiques socialistes”, ha dit Bolaños, qui ha aprofitat per dir “hem aconseguit avançar en drets, en dignitat i en qualitat de vida”.

26/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris