X
11

El PSOE de Ciutadella fa una crida a la reflexió per les “conseqüències de la manca d’acord entre els partits d’esquerres”

Assegura que farà una oposició contudent i responsable i, si és necessari, no descarta una moció de censura

21/06/2023

El PSOE de Ciutadella fa una crida a la reflexió per les “conseqüències de la manca d’acord entre els partits d’esquerres”

El PSOE de Ciutadella fa una crida a la reflexió després del fracàs de les negociacions entre els partits d’esquerres i que ha conduït el Partit Popular a la batlia de l’Ajuntament. En una roda de premsa convocada avui a la seu del partit, ha explicat la seva versió dels fets del procés de negociació amb el PSM, a qui assegura que va fer nombroses concessions amb l’objectiu d’arribar a un acord. Tanmateix, l’equip negociador admet que hi van haver discrepàncies fins al darrer moment i que la manca de confiança entre els dos partits va impedir la formació d’un govern progressista. Amb tot, els socialistes conclouen que estaran a l’alçada de les circumstàncies i que faran una oposició responsable i contundent. “Farem una oposició molt dura quan toqui; també donarem suport quan sigui adient i si les coses van molt malament no descartam una moció de censura”, explica Pilar Carbonero, membre de l’equip negociador del Partit Socialista.

21/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT