política

El PSOE des Mercadal, en minoria al govern, perd el control de la Junta Local de Fornells

L'oposició s'ha unit per canviar el reglament. El detonant és la reforma de la façana marítima


El PSOE des Mercadal, que governa en minoria, ha perdut el control de la Junta Local de Fornells, l’òrgan consultiu que fa de portaveu del poble. L’oposició municipal s’ha unit per canviar el reglament i podrà imposar a partir d’ara la seva majoria. El detonant és la reforma de la façana marítima que duu a terme el Govern balear.

Des del 2015 la Junta Local de Fornells està formada per 5 vocals, un vicepresident i un president elegit pel batle des Mercadal, del PSOE. En correlació, la presidència de la junta local de Fornells era socialista, fins ahir, quan al ple municipal el Partit Popular i l’Entesa es van unir per canviar les normes. Defensen que la junta ara no reflecteix els resultats de les eleccions. A la pràctica, això significa que l’oposició guanya pes, i pot fer valer la seva opinió majoritària per triar la presidència i donar veu a les seves opinions. El detonant de la desavinença és la reforma de la façana marítima de Fornells que fa el Govern Balear.

El PSOE creu que l’elecció de la nova junta crearà paràlisi al poble i diu que tanmateix la reforma no depèn de la junta local. Però l’oposició mira ara el conseller Marc Pons, que ha dit en els darrers dies que la darrera paraula de la reforma del port la tindrà la junta local.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern facilitarà una PCR gratuïta als residents balears que vinguin pel pont de la Constitució

Els residents de Balears que visitin les Illes durant el pròxim pont de la Constitució podran fer-se de manera voluntària...

S’endarrereix el toc de queda a Eivissa i començarà a les 00.00h aquest divendres

Demà divendres al vespre, el toc de queda a l'illa d'Eivissa serà de les 00.00 hores a les 06.00 hores....

La Comissió Balear de Medi Ambient rebutja l’ampliació de 12.000 m2 d’Alcudiamar

El projecte pretenia duplicar la superfície total del varador

L’Ajuntament de Palma aprova el Pla Especial de Protecció del Jonquet

Els veïnats s'hi han manifestat en contra en considerar-lo insuficient