El Reial Mallorca ja té 60 punts

El conjunt mallorquinista referma el lideratge amb una victòria per 2-1 contra el Cartagena i s'escapa 6 punts de l'Espanyol

07/03/2021

Tercera victòria consecutiva del líder, el Reial Mallorca, que ja suma 60 punts en 28 jornades. El duel contra el Cartagena ha començat amb una clara ocasió desaprofitada per a cada equip. Al minut 18, Rubén Castro ha enviat per damunt la porteria el refús inicial de Manolo Reina. I dos minuts més tard, igual o més clara ha estat l’oportunitat d’Amath dins l’àrea. Primer ho ha intentat Abdón, la pilota li cau, a l’africà, però el seu xut surt desviat.
Al minut 38, el Mallorca ha celebrat el primer gol del capvespre, però per poc temps. L’àrbitre ha assenyalat fora de joc i el VAR ha ratificat la seva decisió. No hi havia posició antireglamentària al centre de Cufré, però sí al toc d’Antonio Sánchez.
Al darrer minut de la primera part, Salva Sevilla deixa tot sol Amath, que aquesta vegada no perdona. El davanter ha enviat un missatge per la situació política que viu el seu país, el Senegal. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.
La segona part ha començat amb un avís per al Mallorca. El col·legiat ha anulat un gol a Andújar per falta sobre Manolo Reina.
També ho ha intentat el conjunt de Luis García amb una rematada de cap d’Abdón Prats.
I al minut 64, arribaria l’empat dels murcians. A la sortida d’un córner, la pilota acaba als peus de David Forníes, que envia un míssil des de fora de l’àrea. Manolo Reina arriba a tocar la pilota, però no és suficient.
Han estat els millors minuts del Cartagena, que ha anat cap a la victòria. Però el partit s’ha decidit al minut 81. El xut d’Amath surt desviat. Inicialment, és una jugada més, però el VAR avisa l’àrbitre d’unes mans dins l’àrea. Finalment, el col·legiat assenyala la pena màxima. Álvaro Giménez, que havia substituït Abdón, envia la pilota al fons de la xarxa. És el seu primer gol com a mallorquinista. Una diana que val 3 punts per fer al Reial Mallorca encara més líder. Els vermells deixen l’Espanyol a sis punts i dissabte que ve visitaran l’Sporting de Gijon.