El resum de la jornada 42 de Tercera Divisió

Rotlet Molinar, Campos, Serverense, Sant Rafel, Felanitx, Murense i Son Verí baixen a Regional Preferent

03/05/2022

11

Tot i la victòria 1 a 0 contra el Son Verí, el Rotlet Molinar s’ha quedat a les portes de la permanència. Un gol de Marcos Alarcón no va servir a l’equip d’Àlex Calero per salvar la categoria.

També baixa el Sant Rafel, que no va passar de l’empat a un contra el Murense. Pitiüsos i mallorquins jugaran la temporada que ve a Regional Preferent.

Ben igual que el Campos, que va empatar a un al camp del Binissalem. Samuel Fernández avança els locals al minut 12 amb una rematada de cap. I passats deu minuts, Aelen marca l’1 a 1 pel Campos. Un enfrontament ben emotiu per tres jugadors del Binissalem que pengen les botes: el porter Borja Fernández, el davanter Riki i l’experimentat Toni Del Castillo. El central deixa el club binissalemer després de 9 temporades.

El Serverense també baixa a Regional Preferent. Els de Sergio Tíscar, que ja no tenien opcions de salvar-se, varen perdre 1 a 2 contra el Collerense. Al minut 24 els visitants queden amb 10 per l’expulsió de Cardeno. Poc després els serverins s’avancen al marcador amb un gol en pròpia d’Oriola. Ja al segon temps Mesquida empata l’enfrontament al 50 amb un golàs i al 57 Donato Cendrós, de cap, dona el triomf al Collerense.

I el Mallorca B ha acabat la temporada amb derrota. Després de 35 partits sense perdre els vermells varen caure a Son Bibiloni 1 a 3 contra el Constància. Enric Sánchez fa el primer pels de Guillem Llaneras al 61. I quatre minuts després Elias Chentouf marca el de l’empat pels de Julián Robles. Però a la jugada següent Buades torna a posar per davant els inquers. Ja al 89 Saul Diaz, que també penja les botes aquesta temporada, certifica el triomf pel Constància des del punt de penal.