El Sant Lluís segueix sense sumar a domicili, derrota al camp de l’Stadium Casablanca

L'equip de Ses Canaletes va perseguir l'empat fins al darrer alè (2-1); Àfrica va firmar el gol insular, que es manté a dos punts de la permanència

23/01/2022

El Sant Lluís va perdre 2 a 1 al camp de l’Stadium Casablanca, un rival directe per evitar el descens.

L’equip saragossà s’avançava al minut 12 en una acció afortunada. Una centrada des de la dreta de l’atac local feria el pal, seguidament rebotava en María Casado i la pilota acabava dins la porteria. Abans del descans, Noelia Marín va tenir l’empat.

Tanmateix, va ser Elena Sanz, al minut 50, qui sorprenia Marta amb un xut ajustat al pal. La reacció insular va ser immediata, minut 52, Àfrica Seguí ajustava el marcador després d’una bona combinació d’atac blava. La mateixa jugadora va tenir la igualada poc després, un segon gol que no va arribar tot i la insistència santlluïsera fins al darrer minut.

Amb aquest resultat, l’equip de Ses Canaletes encara no ha sumat cap punt a domicili -vuit partits, vuit derrotes- i es manté penúltim a la classificació amb vuit punts, a només dos de la permanència a Primera Nacional.