societat

El sindicat STEI està en contra de l’escenari de semipresencialitat per a l’inici del curs

Els pares d'alumnes donen suport al pla de tornada a l'escola de la conselleria d'Educació, sempre que les classes telemàtiques siguin a partir dels 14 anys

El+sindicat+STEI+est%C3%A0+en+contra+de+l%27escenari+de+semipresencialitat+per+a+l%27inici+del+curs

El sindicat STEI està en contra de l’escenari de semipresencialitat que la conselleria d’Educació estudia en aquests moments davant l’actual situació epidemiològica. Asseguren que és un globus sonda i critiquen la manca d’informació per part de la conselleria. Diuen que comparteixen el neguit de les famílies davant l’inici de curs. Unes classes que l’STEI prefereix que siguin presencials per tots els nivells.

El sindicat ANPE exigeix la convocatòria d’una Mesa sectorial per iniciar negociacions. Diuen que és imprescindible que els centres lloguin aules modulars per poder baixar les ràtios a les classes. Per la seva banda, la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Mallorca està d’acord amb l’escenari de semipresencialitat perquè, afirmen, és la solució més favorable per tornar a les aules amb seguretat.

El Govern prioritza la presencialitat pels alumnes d’infantil, primària, primer d’ESO i amb necessitats especials. La semipresencialitat seria pels alumnes de més de 14 anys. El Govern central vol que els criteris sanitaris per la tornada a l’escola siguin pràcticament iguals a tot el territori. És per això que els ministeris de Sanitat i Educació han convocat, per a dijous que ve, els responsables educatius de les comunitats autònomes en una conferència sectorial.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Part de la fauna de s’Albufera podria desaparèixer per l’incendi

Al Parc Natural hi ha catalogades 3.000 espècies, algunes de les quals són aus protegides o en perill d'extinció

Detenen un jove de 23 anys per provocar l’incendi de Son Gotleu

Els agents imputen al detingut un delicte d'incendi intencionat amb perill per a les persones i un altre de temptativa...

Anul·len la sanció a un treballador de l’EMT per una autoentrevista

L'empresa acusava l'home de distribuir un suplement amb contingut 'ofensiu'

Atenen 21 persones per inhalació de fum a l’incendi d’unes cotxeres d’Andratx

L'incendi s'ha iniciat a l'interior d'un dels vehicles per motius que s'investiguen