societat

El sindicat STEI està en contra de l’escenari de semipresencialitat per a l’inici del curs

Els pares d'alumnes donen suport al pla de tornada a l'escola de la conselleria d'Educació, sempre que les classes telemàtiques siguin a partir dels 14 anys

El+sindicat+STEI+est%C3%A0+en+contra+de+l%27escenari+de+semipresencialitat+per+a+l%27inici+del+curs

El sindicat STEI està en contra de l’escenari de semipresencialitat que la conselleria d’Educació estudia en aquests moments davant l’actual situació epidemiològica. Asseguren que és un globus sonda i critiquen la manca d’informació per part de la conselleria. Diuen que comparteixen el neguit de les famílies davant l’inici de curs. Unes classes que l’STEI prefereix que siguin presencials per tots els nivells.

El sindicat ANPE exigeix la convocatòria d’una Mesa sectorial per iniciar negociacions. Diuen que és imprescindible que els centres lloguin aules modulars per poder baixar les ràtios a les classes. Per la seva banda, la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Mallorca està d’acord amb l’escenari de semipresencialitat perquè, afirmen, és la solució més favorable per tornar a les aules amb seguretat.

El Govern prioritza la presencialitat pels alumnes d’infantil, primària, primer d’ESO i amb necessitats especials. La semipresencialitat seria pels alumnes de més de 14 anys. El Govern central vol que els criteris sanitaris per la tornada a l’escola siguin pràcticament iguals a tot el territori. És per això que els ministeris de Sanitat i Educació han convocat, per a dijous que ve, els responsables educatius de les comunitats autònomes en una conferència sectorial.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol