societat

El sindicat STEI està en contra de l’escenari de semipresencialitat per a l’inici del curs

Els pares d'alumnes donen suport al pla de tornada a l'escola de la conselleria d'Educació, sempre que les classes telemàtiques siguin a partir dels 14 anys

El+sindicat+STEI+est%C3%A0+en+contra+de+l%27escenari+de+semipresencialitat+per+a+l%27inici+del+curs

El sindicat STEI està en contra de l’escenari de semipresencialitat que la conselleria d’Educació estudia en aquests moments davant l’actual situació epidemiològica. Asseguren que és un globus sonda i critiquen la manca d’informació per part de la conselleria. Diuen que comparteixen el neguit de les famílies davant l’inici de curs. Unes classes que l’STEI prefereix que siguin presencials per tots els nivells.

El sindicat ANPE exigeix la convocatòria d’una Mesa sectorial per iniciar negociacions. Diuen que és imprescindible que els centres lloguin aules modulars per poder baixar les ràtios a les classes. Per la seva banda, la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Mallorca està d’acord amb l’escenari de semipresencialitat perquè, afirmen, és la solució més favorable per tornar a les aules amb seguretat.

El Govern prioritza la presencialitat pels alumnes d’infantil, primària, primer d’ESO i amb necessitats especials. La semipresencialitat seria pels alumnes de més de 14 anys. El Govern central vol que els criteris sanitaris per la tornada a l’escola siguin pràcticament iguals a tot el territori. És per això que els ministeris de Sanitat i Educació han convocat, per a dijous que ve, els responsables educatius de les comunitats autònomes en una conferència sectorial.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Alemanya imposa, a partir d’avui, quarantena als viatgers procedents d’Espanya

Només els vacunats i qui hagi passat la infecció del coronavirus no haurà d'aïllar-se a la seva arribada al país...

Pere Perelló: “Jurídicament, la figura de l’agent Covid no s’aguanta per enlloc”

L'exdirector General d'Interior insisteix en les crítiques a la figura anunciada pel Govern, les quals ha fet públiques juntament amb...

14 denúncies a una botellada intervinguda a Sa Punta

Els participants foren sorpresos mentre consumien alcohol a la via publica escoltant música a un volum molt elevat

El Grup Popular demana al Govern que defensi la permanència dels TEDAX de la Guàrdia Civil a Menorca

La unitat es compon de quatre especialistes en la desactivació d'artefactes explosius