EIVISSA

El sòl industrial d’Eivissa s’incrementarà un 50%

El Consell d'Alcaldes ha tractat la manca de sòl industrial, la problemàtica en els accessos a les platges i el pla de carreteres


En el Consell d’Alcaldes celebrat a Santa Eulària del Riu s’ha aprovat el creixement del sòl industrial d’Eivissa. S’afegiran 83 hectàrees a les 190 ja existents, el que implica un augment del 50%.

La saturació dels accessos a les platges durant l’estiu és un tema que també preocupa als dirigents de l’illa. D’aquesta forma, s’ha acordat posar control d’accessos de vehicles a les platges en previsió ja de la temporada vinent. Segons ha declarat, Vicent Marí, president del Consell d’Eivissa, s’estudiaran les solucions més efectives per cada cas, com l’increment de transport públic, la restricció d’accés o l’augment de la senyalització.

Els batles, a més, han abordat el tema del conveni de carreteres on s’executaran 10 actuacions, entre les quals el primer cinturó de ronda, la travessia de ca na Negreta o la variant de Sant Josep. Pel que fa als camins rurals, s’ha acordat posar en marxa un inventari de tots els camins rurals de l’illa en col·laboració amb tots els consistoris. En total són 5.000 quilòmetres per catalogar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |