El somni de la Copa d’Espanya acaba a semifinals

El Mallorca Palma Futsal cau a la tanda de penals davant el Barça i queda a les portes de la seva primera final

23/03/2024

El paradís conquerit dels penals les darreres ocasions, avui ha estat novament la trampa letal que nega la glòria. El Mallorca Palma Futsal diu adeu a la Copa d’Espanya després d’una tanda fatídica a la qual s’ha arribat després d’empatar 1-1.

Al temps reglamentari,la igualtat ha estat màxima.Marcelo ha llançat el primer avís dels palmesans i la rèplica la té Adolfo, que acarona els dominis de Muller. El porter ofereix una doble aturada de superheroi que evita la diana blaugrana. L’espasa de Damocles de la cinquena falta li cau al Barça a l’equador de la primera part, però ho gestionen bé els blaugranes. Ho intenta de falta Vilian sense èxit abans del descans.

El retorn de vestidors ofereix una versió millorada del Palma Futsal. Rivillos és a punt de dibuixar la jugada de pissarra perfecta però apareix Feixas. S’acumula l’estrès pel porter culé, que resol molt bé un xut de Fabinho. Al 28, l’efecte papallona: d’una perdua evitable arriba una falta de Chaginha. En el llançament, Diego estrena el marcador. Ernesto ho prova des de la zona de penal però Feixas no falla. Res no podria fer després quan Chaginha s’associa amb Ernesto. Feixas la treu però Neghiho es fa bona la seva condició de reforç de luxe. La serenor ha durat poc perquè una fuetada de Matheus acaba al pal i es passeja per la línia. El passaport a la final ha pogut estar al doble penal que té Fabinho.

Oportunitat tudada i viatge a la ruleta de penes màximes. Amb 1 a 1, Bruno Gomes falla. Pito posa tota la pressió, però Marcelo empata. És l’hora del capità. Barrón es fa gegant i manté amb vida els de Vadillo. Amb 3 a 3 Dídac guanya la partida a Rivllos i Dyego confirma una vegada més que el primer títol nacional encara queda a la llista d’assumptes pendents.