SOCIETAT

“El sugardaddy és el vell verd de tota la vida, però amb capacitat per pagar la matrícula de la universitat”

L'Ajuntament de Calvià ha encetat aquest dijous les VI Jornades Abolicionistes sobre Prostitució, les quals continuaran demà, divendres, a l'Auditori de Peguera


L’artista visual Yolanda Domínguez ha encetat les VI Jornades Abolicionistes sobre Prostitució; amb el títol ‘La banalització del trauma: del mite de la puta feliç a l’eufemisme de la treballadora sexual’, se celebren a Peguera. “Hi ha una resistència forta i conscient cap a qualsevol relat o postura feminista que, crec, té més a veure amb el desconeixement. No se sap el que és el feminisme, i crec que hauria d’estar present als llibres d’Història”, ha dit Domínguez.

A les jornades, s’ha debatut sobre els estereotips que envolten la dona al món de l’art, la publicitat i el cinema, destacant que tot el que no sigui una dona jove, blanca i prima no té cabuda al món audiovisual. Igual que a la música, en què es lleva importància a la hipersexualització de les dones o als models relacionals entre homes i dones que es canten a les cançons de regueton.

“Ningú no demanaria llibertat d’expressió per una cançó que promogués la pederàstia. Com a societat sí que tenim límits per algunes coses, però en els límits cap a les dones encara relliscam“, ha afirmat la musicòloga feminista i consultora de gènere, Laura Viñuela.

Segons un estudi que es presentarà aquest dijous capvespre, els adolescents i joves de Calvià consulten 20 hores al dia el seu mòbil, i el 22 % de les dones han rebut propostes que les han fet sentir malament a través de les xarxes socials, com per exemple, si volen tenir un “sugardaddy”. “El sugardaddy és el vell verd de tota la vida, però amb doblers i capacitat per pagar la matrícula de la universitat o el mòbil de darrera generació”, ha remarcat la tinent de batle d’Igualtat de l’Ajuntament de Calvià, Nati Francés.

Les jornades continuaran demà, divendres, a l’Auditori de Peguera.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |