X

El Teatre del Mar celebra 30 anys d’història amb una programació especial

Els actes de celebració donaran el sus aquest dissabte, 17 de desembre, amb el concert de S'Arrual Jazz Mort

14/12/2022

El Teatre del Mar celebra 30 anys d’història amb una programació especial

El concert de dissabte de S’Arrual Jazz Mort, que enguany també fa 30 anys, donarà el sus a la programació especial que el Teatre del Mar ha preparat per celebrar tres dècades d’història. Una fita que han assolit gràcies al suport d’un públic i una barriada bolcada des dels inicis en aquest projecte.

Un altre dels espectacles estrella d’aquesta programació és la representació, el dia 23 de desembre, de l’obra ‘Ca n’Herodes’, una producció de teatre comunitari que durà, sobre l’escenari del Teatre del Mar, una trentena d’actors aficionats de barriada.

Aquest mateix escenari acollirà, al llarg del 2023, espectacles d’artistes i companyies molt vinculades al teatre, com ara Leo Bassi, que presentarà el seu espectace ‘Yo Mussolini’, Alberto San Juan i el muntatge ‘Canciones’, així com la darrera obra del còmic català Toni Albà.

El gran acte central, però, serà el 28 de gener, quan es compleixin els 30 anys de la presentació de la Fundació del Teatre del Mar. Estarà dedicat a Blai Bonet, que va ser-ne el patró, juntament amb Josep Maria Llompart, durant els primers anys del teatre, el qual ha esdevingut un dels més importants de les Illes.

14/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Carles Molinet 14/12/2022

    no es pot veure tot el contingut. Gràcies

  2. Carles Molinet 14/12/2022

    Gràcies, ja si!!