X

2.100 alumnes de Menorca segueixen per youtube l’espectacle ‘H20’

El Teatre Principal de Maó ha programat aquest espectacle en línia per celebrar el Dia de la Infància amb tota seguretat

20/11/2020

2.100 alumnes de Menorca segueixen per youtube l’espectacle ‘H20’

El Teatre Principal de Maó ha celebrat el Dia de la Infància amb una funció de teatre infantil per a escolars en reproducció en línia. En lloc de desplaçar-se al teatre, els alumnes han seguit l’espectacle des dels seus centres per evitar-hi contagis. La convocatòria ha estat un èxit.

Així s’ha iniciat aquest divendres la funció de l’espectacle infantil H20, amb aquesta banyista caminant fins a l’escenari. I tot i que el teatre era buit i no hi havia ningú assegut al pati de butaques, en realitat el passi ha tingut un públic rècord en la distància. L’han seguit en temps real a través de You Tube a 21 escoles. En total, 2.100 alumnes.

Així han seguit la funció, per exemple, a l’escola Pere Casasnovas, de Ciutadella. L’espectacle està concebut com un cant poètic i visual a la naturalesa, i per això després els alumnes han participat en un debat sobre ecologia a través d’un xat.

Aquest capvespre l’espectacle es repetirà amb públic físic, tot i que aquest matí el teatre ja ha fet un ple virtual.

20/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris