X

El tercer centre de la residència Trepucó permetrà ampliar les places

Quan s'acabin les obres hi podran ingressar fins a 9 usuaris més

05/11/2023

El tercer centre de la residència Trepucó permetrà ampliar les places

Redacció

El tercer centre de la residència de Trepucó, per a persones amb problemes de salut mental o trastorns de conducta, serà una realitat l’abril de l’any que ve. Quan s’acabin les obres hi podran ingressar fins a 9 usuaris.

Trepucó acull en aquests moments 22 usuaris, repartits en dos edificis segons el seu nivell cognitiu. Tal com ja fa temps que demanen els professionals que hi treballen, el Consell també impulsarà en la instal·lació d’una caseta modular perquè puguin rebre la visita dels seus familiars en condicions. Al mateix espai de visites s’hi preveu la incorporació d’una segona unitat de respir, bàsica per a les famílies.

Tot plegat per millorar el funcionament d’una residència que, segons recorda la seva directora, no és només assistencial, sinó que també s’hi desenvolupa una tasca socioeducativa. Que, a més, s’adapta al perfil de cada usuari. A través de diferents recursos, es treballa la seva autonomia, la comunicació o la tolerància amb l’objectiu d’augmentar la seva qualitat de vida.

05/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris