Investiguen l’aparició de tres cadàvers surant en aigües de les Balears
Un dels cossos ha estat localitzat a la platja de ses Estaques, a Santa Eulària des Riu

Una seixantena de pacients han practicat aquest esport gràcies al programa "Dona Arc i Salut" del Consell de Menorca
El tir amb arc s’ha convertit en una teràpia per les dones afectades pel càncer de mama a Menorca. Gràcies al programa del Consell Insular de Menorca “Dona, Arc i Salut” una seixantena de pacients poden practicar aquest esport cada setmana i gaudir dels beneficis tant físics com emocionals que aporta.
Una de les seqüeles més freqüents després d’una operació de càncer de mama amb extirpació del pit és que la falta de drenatge provoca l’acumulació de líquid al braç, que s’infla i fa mal. És el que s’anomena limfedema. Reduir aquests efectes és l’objectiu, precisament, del programa del Consell Insular de Menorca “Dona, Arc i Salut” que, aquest octubre, ha estrenat la seva segona temporada.
Aquesta pràctica no només reporta beneficis físics, sinó que també ajuda a reduir l’estrès i l’ansietat i fomenta l’equilibri emocional.
Totes les classes, per les quals ja han passat una seixantena de pacients des que es va posar en marxa el programa, es fan sota la supervisió del servei d’oncologia de l’Hospital Mateu Orfila que, juntament amb el Club d’Arc de Maó, també col·labora perquè les dones afectades per càncer de mama puguin practicar aquest esport.
Mentrestant, l’Hospital Mateu Orfila ha incorporat una nova tècnica diagnòstica de la malaltia. Es tracta de la punció de masses mamàries, que permet detectar masses sospitoses que no s’evidencien mitjançant l’ecografia i que ha permès disminuir tant les biòpsies com els trasllats de pacients a l’Hospital Son Espases.
Un dels cossos ha estat localitzat a la platja de ses Estaques, a Santa Eulària des Riu
Els agents de la Policia Nacional de Maó han escorcollat un domicili al carrer de Vasallo
Missatges de WhatsApp, fotos familiars i testimonis han servit perquè l'Audiència capgiri el testament