INFORMATIUS

El transport discrecional demana que se’ls augmenti a 40 cèntims per litre l’ajuda al combustible

Reclamen també solucions als problemes de saturació de vols a l'Aeroport de Palma perquè els impedeix donar un "bon servei"


La patronal del transport discrecional afirmen, amb la pujada de costos als quals han de fer front, preveuen que el compte de resultats no serà positiu aquesta temporada.

Reclamen que el combustible sigui subvencionat fins a 40 cèntims per litre per als conductors professionals. I defensen que s’hauran de revisar els contractes amb els operadors turístics i augmentar-los entre un 15 i un 25 per cent per afrontar les despeses.

També els preocupa la situació que es viu a l’aeroport de Son Sant Joan, on se concentren molts de vols al mateix temps. Això, admeten, fa que no puguin oferir un bon servei. Demanen ajuda a les administracions per racionalitzar el trànsit dels avions perquè no arribin tots alhora en alguns moments puntuals

Un altre dels problemes als quals s’enfronten és la manca de conductors, per la falta de relleu generacional i pels problemes d’habitatge que es troben els xofers que venien habitualment a fer la temporada. Calculen que a tot Balears falten 250 conductors en el transport discrecional.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |