X

El Tribunal Superior de Justícia de Balears dona la raó al Govern pel tancament del carrer de la Cervesa

És la segona desestimació, de 4 demandes presentades contra el Govern per limitacions d'activitats

19/02/2021

El Tribunal Superior de Justícia de Balears dona la raó al Govern pel tancament del carrer de la Cervesa

El Govern va ordenar el tancament temporal del carrer de Miquel Pellisa, més conegut com el carrer de la Cervesa i altres zones incloses en el decret de turisme d’excessos, el passat 15 de juliol. Contra aquesta decisió s’hi presentaren 4 demandes. Ara, el Tribunal Superior de Justícia de Balears dona la raó al Govern pel tancament del conegut com a carrer de la Cervesa de Platja de Palma. Aquesta és la segona desestimació sobre la limitació d’activitats a la Platja de Palma i Magaluf.

Amb aquesta demanda se sol·licitava al tribunal la suspensió del tancament temporal dels comerços, oci i restauració de les zones incloses en el decret de turisme d’excessos. Però el Tribunal ha donat la raó al Govern perquè considera que, per suspendre les mesures cautelars imposades pel Govern, “la vulneració de l’ordenament jurídic ha de ser flagrant.”

El Govern va aixecar la prohibició de tancament el passat 15 d’octubre per als carrers de Punta Balena, a Magaluf, i dels carrers popularment coneguts com del Jamón i de la Cervesa a la Platja de Palma.

El Tribunal Superior de Justícia de Balears ja havia desestimat dos plets sobre limitacions d’activitats a les zones bàsiques de salut d’Arquitecte Bennàzar i de Son Gotleu.

19/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris