societat

El TSJIB anul·la el rescat del Túnel de Sóller: “El Consell de Mallorca esgotarà totes les vies possibles”

El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears dona suport a la sentència de març de 2020 d'un Jutjat Contenciós Administratiu de Palma de considerar-ne nul el rescat


El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) dona suport a la sentència de març de 2020 del Jutjat Contenciós Administratiu número 3 de Palma de considerar nul el rescat del Túnel de Sóller per part del Consell de Mallorca l’any 2017 perquè fos gratuït per a tots els ciutadans.

El Consell de Mallorca ha informat aquest dijous de la sentència del 15 de febrer de la Sala Contenciós Administratiu del TSJIB, que desestima l’apel·lació de la institució insular contra la sentència del 13 de març de 2020 del Jutjat Contenciós Administratiu número 3 de Palma.

Aquest jutjat va estimar la demanda presentada per “Companyia Concessionària del Túnel de Sóller” i va declarar nul el rescat de la concessió que va adoptar el ple del Consell de Mallorca en 2017 perquè que no s’havia justificat l’interès públic.

Contra aquesta sentència del TSJIB cap recurs de cassació però, en tractar-se d’un recurs extraordinari, el Consell de Mallorca “ha d’estudiar” la viabilitat de la seva presentació.

De totes maneres, el Consell de Mallorca assegura que “esgotarà totes les vies possibles i continuarà treballant” per a mantenir l’actual gratuïtat del Túnel de Sóller.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Mitja dotzena de cavalls menorquins queden atrapats enmig de la tempesta

El Seprona ja s'ha fet càrrec del seu rescat

El Parlament demana instal·lar cartells sobre el dret a utilitzar el català i el castellà a aeroports i comisaries

Es tracta d'un dels punts d'una moció, presentada pel Grup Mixt-MÉS per Menorca, que ha estat debatuda i aprovada parcialment...

Els vesins del centre històric de Maó denuncien la presència de rates als carrers de la ciutat

Els afectats demanen a l'Ajuntament que hi intervengui, però el consistori argumenta que no ho pot fer perquè el focus...

La història dels migrants que dormen dins cotxeres: “És lleig que ens tractin així. Hem pagat 1.000 euros per fugir d’Algèria en una pastera que feia aigües”

Tots han donat negatiu a les proves PCR. A dependències policials se'ls han pres les dades personals i s'han iniciat...