X

El vent marca l’inici del mes de març

La situació marítima romandrà complicada durant tot el cap de setmana, amb forta maror i redols de maregassa

01/03/2024

El vent marca l’inici del mes de març

Fotografia del cap de Favàritx./ Biel Jover

Cel destapat a tot el territori les pròximes hores, tot i que el més destacable serà el vent del sud-oest, que bufarà moderat i deixarà una situació marítima alterada, amb ones que poden arribar als 4 metres d’altura. La temperatura durant aquesta pròxima nit pujarà lleugerament i es mourà entre els 8ºC i 12ºC.

Dissabte, 2 de març. El dia començarà amb el cel completament destapat, però a partir de migdia arribaran niguls de ponent a llevant, i a darrera hora pot haver-hi qualque ruixat feble a l’oest. La temperatura pujarà, amb màximes que es mouran entre els 16ºC i 18ºC, les més elevades al nord de les illes, per mor del vent de llebeig, que bufarà moderat i augmentarà a fort a partir del capvespre. A la mar, hi haurà forta maror, amb redols de maregassa.

Diumenge, 3 de març. Durant la matinada, hi haurà ruixats entre febles i moderats, però a primera hora del dia el cel s’aclarirà al sud de l’Arxipèlag; en canvi, l’ambient serà variable a la resta i continuaran els ruixats al nord, que poden venir acompanyats de calabruix. La temperatura tornarà a baixar i el vent de l’oest bufarà moderat, amb alguns cops forts. La situació marítima, un dia més, romandrà complicada.

01/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris