X

Els acusats de l’agressió a dos policies locals passen avui a disposició judicial a Manacor

Els dos homes, que han passat la nit als calabossos de la Guàrdia Civil d'Artà, han reconegut els fets i han demanat disculpes

05/04/2021

Els acusats de l’agressió a dos policies locals passen avui a disposició judicial a Manacor

Els dos germans detinguts per l’agressió a dos policies locals de Capdepera passaran la nit als calabossos de la Guàrdia Civil d’Artá en espera de passar a disposició judicial aquest dimarts als jutjats de Manacor.

Aquest dilluns, en seu policial, els dos homes han reconegut els fets i han demanat disculpes. També han dit que anaven beguts i un d’ells ha afegit que va intervenir en l’aldarull per separar la gent implicada. Tots dos, acompanyats pel seu advocat, s’han lliurat voluntàriament a la Guàrdia Civil aquest dilluns migdia, tres dies després de produir-se l’agressió.

El Govern ha condemnat l’agressió a través de Twitter. Ho ha fet la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat que considera “totalment inacceptables les agressions a agents de les forces i cossos de seguretat”. També ha donat “tot el nostre suport als agents de policia de Capdepera que van patir una brutal agresió i a l’Ajuntament de Capdepera”.

Recordem que els fets varen tenir lloc el passat divendres quan una parella de la Policia Local de Capdepera va anar fins a Cala Rajada per donar resposta a les nombroses queixes dels veïnats de la zona i d’un establiment hoteler per una festa il·legal que s’estaria celebrant. En aquell moment, els dos agents varen ser agredits, presumptament, pels integrants d’un clan conegut de la zona i al qual pertanyien els dos acusats que s’han lliurat voluntàriament a la Guàrdia Civil aquest dilluns.

05/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT