X

Els bancs deuen més de 9 milions a les comunitats de veinats

Molts de copropietaris han d'avançar doblers per fer front a les despeses

09/11/2019

Els bancs deuen més de 9 milions a les comunitats de veinats

Els bancs deuen 9 milions i mig d’euros a les comunitats de propietaris de Balears. El Col·legi d’Administradors assegura que les entitats bancàries posen emperons per pagar i mentrestant, la resta de copropietaris ha d’avançar els doblers per pagar les despeses de la comunitat.

Els administradors de finques tenen habitualment molts de fronts oberts, però el principal de tots són els deutes dels copropietaris. A les Balears, sumen uns 45 milions. D’aquesta xifra, més de 9 són dels bancs. Un fet que indigna els administradors.

Quan un banc posa emperons per pagar, qui avança els doblers per satisfer les despeses de la comunitat són els altres copropietaris.

Amb aquests entrebancs econòmics, els copropietaris han de cercar fórmules per estalviar doblers. Una d’elles és millorar l’eficiència energètica. Tot i els incentius que s’han implantat recentment, encara hi ha molts pocs edificis adaptats.

Mentre que als particulars els costa, alguns hotels i entitats bancàries sí que han començat ja a implementar aquestes mesures d’eficiència energètica.

09/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris