societat

Els comerciants de Son Gotleu critiquen les mesures de confinament

Alerten que en sortiran perjudicats i qüestionen l'eficàcia de la normativa

Els+comerciants+de+Son+Gotleu+critiquen+les+mesures+de+confinament

Els comerços, bars i restaurants del perímetre hauran de tancar a les 10 del vespre i hauran de reduir la cabuda permesa al 50%. Entenen que s’hagin de prendre mesures, però asseguren que això els perjudica notablement.

La nova mesura restringeix l’entrada i la sortida del perímetre, prohibició que, asseguren, els impedeix desenvolupar la seva feina.

Alguns qüestionen l’eficàcia de la mesura per aturar els contagis, perquè es permet la circulació de persones dins el perímetre i només es recomana que la gent estigui a ca seva

Mentre, un equip de 6 agents de sensibilització a peu de carrer han començat avui a informar de les noves mesures els ciutadans i els comerciant. Paral·lelament, un equip sociosanitari realitza visites domiciliàries als casos positius confinats per analitzar les condicions de l’aïllament, detectar-hi possibles necessitats i derivar a les administracions compentents, si cal. Continuen també les proves de cribratge estratègic a aquestes zones, que té l’objectiu de detectar nous casos positius.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Treballadors interins i amb contractes temporals demanen que es regularitzi la seva situació laboral

Hi ha gent que encadena aquest tipus de contractes des de fa més de 30 anys

Salut té previst arribar a inocular 20.000 dosis diàries aquesta setmana

Tot i així, Balears continua a la coa de la vacunació

Cinc anys de la llei de fosses

En aquest període de temps s'han excavat 17 fosses, s'han exhumat 161 cossos i identificat a 30 persones. En concret, en el marc d'aquesta Llei de Fosses han estat localitzats...

Menorca importa un model aragonès per donar un ús temporal a solars i edificis buits

El Consell trasllada la proposta a tots els ajuntaments de l'illa