SOCIETAT

Els comerciants del passeig Marítim de Palma, satisfets amb l’inici de les obres a l’octubre

El projecte preveu un carril menys per als cotxes i voravies més amples


Passat l’estiu començaran les obres per reformar completament el passeig marítim. Està previst que s’allarguin devers dos anys, perquè aquesta part de Palma canviarà de dalt a baix. Comerciants i veïnats pensen que la reforma és necessària.

Entram al passeig Marítim pel Dic de l’Oest. Així és ara i així serà segons el projecte de reforma. Un carril menys per als cotxes i voravies més amples. Una altra de les intervencions més destacades és la que es farà al nus viari de paraires. Per una banda, es construirà una nova plaça i de l’altra, s’eliminarà el pont. Tot per integrar el nou club de mar que ja ha iniciat les obres.

Els comerciants de la zona asseguren que la rehabilitació de la zona és urgent i necessària. “El clavegueram, les voreres, estan deixades, i amb el trànsit de turistes, és necessari posar-s’hi ja. Ja feim tard”, diu un d’ells.

Una mica més avall, ens aturam a la plaça de Sant Domingo de la Calçada. Aquest n’és l’aspecte actual, i així serà en futur hipotètic. Desapareix el carril de servei, que esdevindrà per a vianants, i es millorarà la rampa d’accés a la barriada des Jonquet.

“El passeig marítim està molt degradat. S’ha de conscienciar la gent”, explica una veïna de la zona.

Les obres començaran, si no hi ha canvis, a partir del mes d’octubre.


 més info Llum verda a la remodelació del passeig marítim del port de Palma


 més info La remodelació del Passeig Marítim de Palma preveu suprimir la meitat dels carrils de circulació

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |