X

Els directius d’Iberia es reuneixen amb els treballadors després de perdre el servei de terra dels principals aeroports del país

Els equips tècnics i jurídics de la companyia estudien recórrer els resultats dels processos

27/09/2023

Els directius d’Iberia es reuneixen amb els treballadors després de perdre el servei de terra dels principals aeroports del país

A les Balears, Iberia té prop d’un milenar de treballadors fixos, fixos discontinus i eventuals. Els de Palma i Eivissa mostren la seva preocupació després que la companyia hagi perdut la gestió dels serveis de terra de Son Santjoan i es Codolar. Aquest dimecres, la direcció d’Iberia ha convocat telemàticament els seus treballadors i els ha mostrat la seva sorpresa per la pèrdua en els concursos.

El president d’Iberia, Fernando Candela, ha dit que no entenen el que ha succeït, i que fins i tot s’han invertit 120 milions d’euros per desenvolupar el negoci dels serveis de terra. El director d’aeroports d’Iberia, José Luis de Luna, considera que el procés ha estat pulcre, però trasllada que AENA no ha tengut sentit comú de projecte de país. Així mateix, la companyia estudiarà aquests dies amb els equips tècnics i jurídics impugnar els processos en els quals no han obtingut licitació.

Els directius han traslladat als seus treballadors que el seu compromís és desenvolupar el negoci i tenir una bona posició en handling a Espanya, però que en aquests moments no han analitzat l’autogestió de les companyies del grup o si deixaran que siguin subrogats a les adjudicatàries. Volen esperar si hi presenten recurs.

Notícies relacionades >

27/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris