POLíTICA

Els ecologistes del GEN, contraris al lloguer turístic de cases en sòl rústic anteriors al 56 en zona ANEI tal com recull la revisió del PTI d’Eivissa

La Demarcació del Col·legi d'Arquitectes de les Pitiüses valora que s'hagin inclòs propostes seves a la revisió del PTI que ha elaborat el Consell d'Eivissa, com permetre determinats usos als soterranis de les cases


Els ecologistes són contraris al fet que es puguin llogar a turistes en sòl rústic cases anteriors al 1959, sobretot que estiguin a zones ANEI, tal com estableix la revisió del PTI que proposa el Consell d’Eivissa.

Són partidaris que es puguin segregar parcel·les entre familiars més enllà que de pares a fills, però rebutja que s’utilitzin per poder tenir els metres mínims per poder construir-hi. El canvi en les segregacions sí que convenç els arquitectes, que creuen que serà positiu per evitar especulació amb les terres.

Els arquitectes també destaquen aspectes que s’han introduït en el text a petició seva, com el fet que els soterranis que no surtin de la planta no computaran. Una qüestió que no agrada als ecologistes.

Els diferents sector implicats hi presentaran al·legacions una vegada que s’aprovi inicialment, d’aquí a un parell de mesos, segons els càlculs del Consell d’Eivissa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |