societat

Els empresaris de Calvià reclamen ajudes al consistori

Clausurats 2 locals de Calvià i aixecades 10 actes en només un cap de setmana

Els+empresaris+de+Calvi%C3%A0+reclamen+ajudes+al+consistori

L’associació d’Empresaris i Treballadors de Calvià assegura que ja hi ha desenes de negocis que s’han vist obligats a penjar el cartell d’es traspassa‘ i que si no surten noves ajudes, molts altres s’afegiran a aquesta llista. Davant l’Ajuntament de Calvià aquest dilluns han reclamat noves mesures com l’excepció fiscal, les bonificacions amb els imposts locals i alguns ajuts econòmics que permetin fer front a les despeses del dia a dia d’aquests negocis. El consistori insisteix en les mesures preses en àmbit municipal per ajudar tots els residents de Calvià, però també els ha recordat que es tracta d’una crisi de salut pública; i que les decisions venen preses des del Govern.

Sancions a la zona

Aquest passat cap de setmana s’han aixecat deu actes a locals de Calvià per incompliments de la normativa de prevenció de la Covid-19 i se n’han clausurat dos més. Algunes de les irregularitats detectades han estat permetre-hi l’ús de la pista de ball, oferir canyetes llargues perquè diversos clients beguessin del mateix recipient i no mantenir la distància entre grups. D’altra banda, la policia local ha interposat 13 multes a un grup de joves que feien una botellada a un aparcament de Santa Ponça. I ha sancionat 8 joves més per no dur la mascareta correctament.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol