X

Els equips balears no es plantegen sol·licitar la vacant del Prat de Leb Or

Reconeixen que estan centrats a fermar un bon pressupost per a la Leb Plata

01/07/2023

Els equips balears no es plantegen sol·licitar la vacant del Prat de Leb Or

El CB Prat renuncia a l’ascens a la Leb Or. L’equip català, que aquest curs ha quedat líder de la categoria per davant l’Hestia Menorca, ho va confirmar anit en un comunicat. L’entitat assegura que ha estat “impossible” trobar els patrocinadors suficients i fermar el pressupost que exigeix la segona categoria del bàsquet espanyol. El Prat sol·licitarà a la Federació inscriure’s a la Leb Plata. Ahir també l’Almansa va confirmar que, després de 4 anys a la Leb Or, tampoc s’hi inscriurà per manca de suport econòmic. De moment, els tres equips balears de Leb Plata no es plantegen sol·licitar la plaça.

“No és res que nosaltres tenguem previst. Ara ens centram en el que ens hem guanyat a la pista, que és jugar a la Leb Plata“, afirma Juanan Serra, director esportiu del Palmer Palma. Això sí, Serra afegeix “mai es pot dir que no al 100%, però ara mateix aquest és el camí que tenim al cap”.

Més contundent és el president del Bahía San Agustín, Guillem Boscana: “Si ens ho haguessin dit el 15 de maig, possiblement hauríem fet un plantejament. Evidentment, el primer de juliol, ni encara que ens ofereixen aquesta plaça l’agafaríem perque el pressupost ja està fet per a la Leb Plata”, destaca el dirigent mallorquí davant les càmeres d’IB3 Televisió.

01/07/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT