formentera

Els formenterers que passen hores a Eivissa no són sotmesos al test a l’estació marítima

Les proves immunològiques que detecten si has passat el coronavirus, o si el tens, es mantindran almenys fins dilluns que ve.


Alguns residents a Formentera, que venen de Barcelona, no han passat el control sanitari a l’estació marítima d’Eivissa.

Els tècnics expliquen, però, que es descarta realitzar les proves als residents a Formentera en cas que hagin estat només unes hores a Eivissa. No haurien tengut temps de desenvolupar anticossos, que és allò que detecta el test ràpid. També, des d’aquesta setmana, es fan controls sanitaris als conductors que transporten els queviures necessaris entre les Pitiüses. La majoria han donat negatiu i poden continuar amb la seva feina. Les proves es tornaran a repetir, de manera aleatòria, aquesta setmana.

Mentrestant, els que fan el trajecte per primera vegada, són derivats a la carpa que hi ha a l’estació marítima i allà els realitzen el control.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern vol allargar la temporada turística fins a final d’any

L'executiu balear invertirà més de 3 milions d'euros en promocionar i incentivar el turisme espanyol. Entre les accions previstes, destaquen...

Un nou mort per Covid a Balears i l’UCI al 9,9% d’ocupació

Pel que fa a la campanya de vacunació, Balears ha administrat fins aquest divendres 1.576.543 dosis de la vacuna contra...

Obert el termini de 15 dies per aportar idees al PRUG de s’Estany des Peix

Tensió entre els que defensen l'ús tradicional i els que exploten l'estany comercialment

22 homes més arriben en dues embarcacions a Formentera

Des del dissabte fins avui han arribat 9 embarcacions a Formentera i una Eivissa, amb un total de 147 persones a bord