X

Els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Porreres fan una crida a la calma i a la bona convivència

Condemnen la violència i demanen no entrar en judicis paral·lels, arran de la brega multitudinària en què resultà ferit el cap de la Policia Local del poble

23/09/2022

Els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Porreres fan una crida a la calma i a la bona convivència

Redacció

Els tres joves detinguts han passat la primera nit a la presó, després que la jutgessa de Manacor ordenàs per a ells l’ingrés a presó, arran de la brega del cap de setmana passada a Porreres, en què el cap de la Policia Local va ser agredit. Només un dels tres ha pogut eludir-la amb el pagament de 3.000 euros. L’advocat troba que les mesures són desproporcionades, que no hi ha risc de reincidència ni tampoc de fugida.

Segons el misser, l’espurna de la brega no va començar amb els seus defensats, sinó amb un altre al·lot aliè a ells. Aquest hauria començat a molestar una al·lota. Quan el cap de policia, vestit de paisà en aquell moment, s’hi va acostar, el jove ja havia partit, i l’agent la va emprendre contra els tres al·lots empresonats. Llavors, es va desfermar una brega multitudinària, on molta gent pegava: els seus defensats i també altres assistents. Segons Wencesblat, el cas s’ha magnificat per l’altaveu mediàtic.

El misser confia en la instrucció per tal d’arribar a una sentència més equànime. L’Ajuntament, mentrestant, no ha volgut fer declaracions. Sí que tots els grups amb representació al Consistori porrerenc han acordat un comunicat en què condemnen la violència, demanen respecte per a les persones afectades i preguen no caure en judicis paral·lels. Alhora, fan una crida a la convivència.

23/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris