economia

Els hotelers de Platja de Palma s’ofereixen al Govern per comprar dosis i vacunar

Supediten els seus interessos a la gestió del govern i a què es vacuni abans la població prioritària


L’Associació Hotelera de Platja de Palma s’ofereix a “acompanyar” a l’administració pública en la tasca de vacunació de la població, aportant el seu “valor”, que no és més que participar de la compra de vacunes contra el coronavirus amb l’objectiu d’inmunitzar el màxim número de població possible – personal dels seus hotels inclosos- abans que arribi la temporada turística alta. Així ha exposat en una entrevista a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio el seu vicepresident Jose Antonio Alarcón que, no obstant això, ha assenyalat que abans que hotelers són “humans” i rebutgen passar el seu interès per davant de ningú a qui pertoqui vacunar-se abans per qüestions de salut, edat o feina d’acord amb l’establert pel Ministeri de Sanitat en els seus protocols. “No farem, ni pode fer, res que no sigui amb l’autorització de l’administració”, ha reiterat.

Pasqüa perduda

Alarcón ha donat Pasqüa per perduda turísticament parlant i, davant la certesa que mentrestant les vacunes aniran arribant, ha apuntat a la importància de tenir molt clar com s’administrararan quan pertoqui vacunar el gruix de la població, inclòs la força laboral dels hotels. “Es parla de disposar de pavellons esportius però per molt d’espai i vacunes amb què es compti, sinó hi ha mans suficients per posar-les no serà eficient”, ha dit. Apunta el vicepresident dels hotelers de la Platja de Palma que els pròxims mesos seran una competició entre les destinacions turístiques mediterrànies per veure qui vacuna més població abans i es pot oferir com el lloc més segur. Amb tot, ha tret importància al fet que, segons Tui, l’illa grega de Creta ha desbancat Mallorca com a destinació favorita pels turistes alemanys. “L’important és que el mercat emissor estigui en marxa i vacunat”, ha dit.

A Balears, es té un ull posat en els anuncis de vacunació contra el coronavirus a Mèxic i Cuba.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Airbnb ofereix iots i velers com a apartaments turístics sense llicència

La plataforma els publicita com a Allotjaments Únics a ports de les Balears a un preu mitjà de 150 euros...

La vaga de fems a Menorca s’estén a Sant Lluís i CCOO no veu segur que es pugui donar per resolt ja el conflicte

Si l'assemblea de treballadors no ratifica aquest dilluns la desconvocatòria, tambñe aturaran els treballadors des Mercadal

La sostenibilitat dels restaurants més enllà del “quilòmetre zero”

Envasos comestibles i roba reciclada, dues de les propostes del Congrés de Gastronomia i Turisme Sostenible

CCOO, sobre la vaga de fems: “El nou preacord serà definitiu perquè no deixa fora a ningú”

La protesta continua fins que els treballadors no ratifiquin el pacte aquest dilluns en assemblea