X

Els hotelers i el Consell d’Eivissa donen per perdut el pla pilot de turistes alemanys

El president Vicent Marí retreu al Govern que hagi prioritzat Mallorca

10/06/2020

Els hotelers i el Consell d’Eivissa donen per perdut el pla pilot de turistes alemanys

Redacció Eivissa

A Eivissa, tant hotelers com el Consell donen per perdut el pla pilot que havia de portar un miler de turistes alemanys. La Federació Empresarial Hotelera havia facilitat prop d’una desena d’establiments.

Els empresaris descarten l’arribada d’aquests visitants, per començar perquè els hotels encara romanen tancats gairebé al 100 per cent. En segon lloc perquè no hi ha hagut temps material perquè els turoperadors comercialitzin places i vols cap a Eivissa. Diuen que en el termini d’un mes, una vegada tenguin més clares les reserves, els hotels pitiüsos hauran de decidir definitivament si obren o no aquesta temporada.

Per part del Consell d’Eivissa, el president Vicent Marí ha retret al Govern certa improvisació i que el pla pilot s’hagi enfocat des del principi de cara a Mallorca, tot i la col·laboració que tant el mateix Consell com els hotelers de l’illa havien mostrat. Cadenes com Palladium, que tenen previst obrir 5 hotels a Eivissa el 3 de juliol, alguns a Platja d’en Bossa, diuen que si finalment hi ha pla pilot, encara podrien avançar-ne l’obertura.

10/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris