economia

Els hotels de Palma baixen fins al 50% els preus per atreure clients

El president de l'Associació Hotelera de Palma, Javier Vich, diu que aquest hivern podrien quedar només una vintena d'hotels oberts a Palma


Hivern complicat per als hotels de Ciutat. Un model de turisme que en aquesta època sempre tenia plena ocupació. Enguany, a causa de la pandèmia, han abaixat preus per atreure clients, alguns amb ofertes a meitat de preu. Aquest diumenge a Palma, només hi ha oberts 38 establiments, un 52% del total. Una xifra però, que davallarà en els pròxims dies perquè molts tenen previst tancar en breu.

El president de l’Associació hotelera de Palma, Javier Vich, explica que aquest hivern podrien quedar només una vintena d’hotels a Ciutat, sempre que la situació pandèmica no empitjori. Destaca que hi haurà pèrdues i que al 2021 la situació seguirà sent difícil. A més, assegura que es podrà parlar de normalitat cap a l’any 2024, quan es tornin a tenir dades similars a les de l’any passat.

L’ocupació mitjana als hotels de Ciutat ara mateix es troba entre el 15 i el 20%, lleugerament per davall a la que registren els establiments de Platja de Palma. Un fet que fa que hotels com Es Príncep hagin de fer un gran esforç per mantenir-se oberts. La seva directora, Isabel Mairata, destaca que tenir obert en aquestes condicions és “un acte de fe i responsabilitat perquè els beneficis de tenir obert no són econòmics, sinó morals”.


Escolta aquí tota la informació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Carlos Solchaga, sobre els pressupostos de l’Estat: “Hem de gastar tot allò que poguem”

L'exministre socialista ha instat a augmentar la despesa pública

Sabates amb productes de doble vida, fetes a Ciutadella

Un artesà les fabrica amb cinturons de cotxe i ja en prepara una col·lecció d'estiu

Surt a concurs la gestió dels 48 únics amarraments que gestiona el Club Marítim de Maó

Autoritat Portuària en licita l'explotació per dos anys a canvi de 106.000 euros

Construeixen un edifici de pisos en 15 dies a Palma

Es munta amb planxes de fusta d'avet prefabricades a Catalunya