X

Els hotels de les Balears ofereixen producte local als seus clients

Segons la llei de Turisme han d'incloure entre un 3 i un 5% de productes d'aquí als seus menus

12/06/2023

Els hotels de les Balears ofereixen producte local als seus clients

La Llei de Turisme obliga els hotels a oferir entre un 3 i un 5% de productes frescos d’origen balear. Les cadenes hoteleres més sensibilitzades aconsegueixen superar amb escreix aquest percentatge, gràcies a contractes directes amb agricultors i ramaders.
Són grans consumidors i per això en alguns sectors és més complicat a causa de la manca d’oferta. Parlam de la llet, el pa o el peix.
L’hotel Playa Garden de Platja de Muro, amb més de 500 places turístiques ofereix producte local als seus clients gràcies a contractes directes amb els productors, una tasca que ha costat molt d’aconseguir, perquè els proveïdors necessiten garanties.
L’any passat el 31% de la fruita i el 33% de la verdura i hortalissa era de productors locals. Altres productes com els lactis o el peix no disposen d’una producció suficient per abastir aquests establiments.
Oferir aquest tipus de producte, i sobretot ecològic, que és pel que aposten des de la Cadena Gardens, sempre encareix els preus.
Els clients valoren l’aposta per aquests tipus de productes, tot i que no sigui el motiu pel qual trien els establiments.
L’hotel Playa Garden ofereix, a més, un pic per setmana, un bufet amb productes típics, des d’ensaïmades fins a coca amb verdura i porcella rostida.

12/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT