eivissa

Els nous Jutjats d’Eivissa no entraran en funcionament fins a finals d’any o principis de 2020

Hi ha un terç més d'assumptes pendents als jutjats de primera instància i d'instrucció i s'han duplicat els de jutjat de violència contra la dona

Els+nous+Jutjats+d%27Eivissa+no+entraran+en+funcionament+fins+a+finals+d%27any+o+principis+de+2020

Nou retard en la posada en marxa dels nous Jutjats d’Eivissa. Tot i que s’havia dit que el trasllat al nou edifici es podria fer aquest mes d’octubre, ara el Ministeri no dóna data exacta d’obertura, però assegura volen posar-ho en marxa a finals d’any o principis del 2020. L’obertura de l’any judicial s’ha hagut de celebrar als jutjats provisionals del Cetis. El Ministeri de Justícia assegura que les incidències de darrera hora i l’adequació al sistema informàtic són la causa dels retards. El Tribunal Superior de Justícia reconeix l’impacte de l’incendi dels Jutjats. Hi ha un terç més d’assumptes pendents als jutjats de primera instància i d’instrucció i s’han duplicat els de jutjat de violència contra la dona. No saben quant es tardarà a recuperar la normalitat. Els responsables del Ministeri reconeixen que, si als Jutjats incendiats els documents haguessin estat digitalitzats, els retards serien menors perquè ara s’han de reconstruir expedients.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Grup Playa Sol oferirà el 40% de la seva ocupació durant el mes del juliol a Eivissa

Els hotels New Algarb, Dreams i Jabeque Soul han obert amb 600 habitacions aquest divendres

L’aeroport d’Eivissa augmenta les operacions un 770% en 15 dies

Es l'aeroport europeu que més incrementa l'activitat

L’estrella Michelin de les Pitiüses obre aquest divendres

El xef d'Es Tragón, Álvaro Sanz, ha elaborat tres menús degustació on el protagonista és el producte local

Amistós pitiús per preparar el playoff d’ascens

L'encontre tingué un normativa feta a mida per a l'ocasió: canvis il·limitats perquè Casañ i Alfaro poguessin fer provatures. Es disputà sense àrbitre, ni públic, ni resultat final.