X

Els passatgers del primer vol a Noruega afectat per la quarantena: “Hauré d’allargar el viatge”

El país nòrdic obliga a tots els viatgers que venguin d'Espanya a estar tancats 10 dies per prevenir contagis de COVID-19

25/07/2020

Els passatgers del primer vol a Noruega afectat per la quarantena: “Hauré d’allargar el viatge”

Avui migdia ha sortit de Son Sant Joan el primer vol procedent de les Illes que estarà afectat per la quarantena imposada per Noruega. El país nòrdic obliga a tots els viatgers que venguin d’Espanya a estar tancats 10 dies per prevenir contagis de COVID-19.

El vol ha anat amb destinació a Olso, i tots els passatgers amb què ha pogut parlar IB3 Notícies ja coneixien la mesura. Segons un responsable de la companyia que fa els serveis de terra de la companyia aèria Scandinavian Airlines, hi ha hagut algunes anul·lacions de darrera hora.

Dels passatgers que s’han embarcat amb aquest avió, la majoria eren noruecs i danesos que tornaven a ca seva després de les vacances. Però també hi havia qualque resident de les Balears que anava de vacances a Noruega.

“Tenia previst fer una setmana de vacances, però suposo que hauré d’anar-hi més dies”, deia una d’elles: “Estaré allà els deu dies de quarantena obligatòria i algun dia més”.


Noruega ja obliga a fer quarantena als viatgers procedents d’Espanya

25/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT