X

Els primers cinemes obriran el 26 de juny

En aquesta nova normalitat, els cinemes tendran com a màxim una capacitat del 75 per cent

21/06/2020

Els primers cinemes obriran el 26 de juny

Tornen les estrenes i tornen a obrir els cinemes. Divendres que ve, dia 26, un gran gruix de sales de tot Espanya tornaran a l’activitat després de tres mesos tancats. Les mesures de seguretat i de desinfecció fa que els cinemes programin manco sessions diàries. A Palma, Ocimax també obrirà i prepara rebaixes a les entrades generals per a incentivar el públic.

Després de superar el confinament, divendres que ve ja es podrà tornar a gaudir de l’experiència de mirar una pel·lícula a una sala de cinema. Això sí, s’haurà de fer amb protocols de seguretat i adaptant els espais. Fins ara, la majora de sales no havien obert per manca d’estrenes.

En aquesta nova normalitat, els cinemes tendran com a màxim una capacitat del 75 per cent i garantiran la distància dins la sala.

A Ocimax Palma, es fomentarà la compra d’entrades en línia, se suprimirà la tallada del tiquet, perquè no sigui necessari el contacte físic; i el control es farà a través de dispositius electrònics de lectura de codi de barres. S’augmentarà també la neteja, la qual cosa obiga a reduir el nombre de sessions diàries.

Els horaris de les pel·lícules de les diferents sales es planificaran de manera esglaonada per evitar concentracions a les àrees comunes i l’ús de la mascareta dins les instal·lacions serà obligatòria. Altres cinemes com el CineCiutat de Palma encara no tenen una data d’obertura ja que depenen d’una reforma que començaran els propers dies.

21/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT