X

Els propietaris dels apartaments privats Eden Roc demanen que no se’ls culpabilitzi

Afirmen que els joves entraren dins una propietat privada

22/07/2018

Els propietaris dels apartaments privats Eden Roc demanen que no se’ls culpabilitzi

Aina Gutiérrez

Trenta sis apartaments on conviuen, des de fa dècades, famílies de diferents nacionalitats però els apartaments Eden Roc s’han fet coneguts aquest estiu. En dos mesos, a les seves instal·lacions han mort tres turistes britànics d’entre 18 i 20 anys. Tots han caigut d’una altura de devuit metres i han impactat en aquest fossat. Els propietaris estan molt preocupats i molests ja que diuen que els Eden Roc no són cap hotel.

L’abril passat una jove de 19 anys es va precipitar des d’aquesta passarel·la. Per evitar- hi més incidents immediatament la comunitat va instal·lar aquest vidre, però el mes de juny dos turistes britànics també caigueren dins el fossat.

Ara l’administració municipal ha pres una decisió. El consistori calvianer ha enviat a la comunitat de propietaris un carta en què considera que per salvar el desnivell de l’aparcament s’ha d’aixecar la paret mitgera fins al metre seixanta, i els dona un mes per efectuar les obres. Els propietaris acataran les ordres de l’ajuntament, però lamenten que es culpabilitzi una comunitat de propietaris i que s’associï els apartaments Eden Roc amb el turiste de gatera.

22/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris