Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

S'han publicat 127 nombres de temàtica variada, des de les festes típiques fins als oficis antics
N’hi ha més de 100, que s’han afegit a la col·lecció al llarg de 40 anys. El que va començar com un fet puntual, s’ha convertit en un imprescindible de les biblioteques menorquines, en què han participat desenes d’autors que hi han aportat tot el que han recopilat sobre les més variades temàtiques
Es tracta d’una col·lecció que ja du 127 nombres publicats i que ha tingut com a finalitat recuperar, preservar i difondre la memòria i el coneixement de la cultura popular de Menorca en tots els seus vessants.
La iniciativa va sorgir del Col·lectiu Folklòric Ciutadella, que l’any 1980 en va editar el primer exemplar. El grup responsable el formaven Francesc Salord, Josep Pons, Pau Gener i Josep Portella.
La temàtica és àmplia i variada i va des de les festes típiques i arrelades fins a la vida a les barriades, antics oficis, música tradicional, costums de la pagesia i d’altres.
La bona acollida d’aquestes publicacions de cultura popular ha fet perdurar la iniciativa.
Actualment, és només Portella qui es manté en solitari en la coordinació d’aquesta important col·lecció per continuar divulgant les històries i els costums dels menorquins.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
30 anys cotitzats, 9 dins el sector, són els requisits