X

Els restauradors de Menorca dubten que puguin treure rendiment dels negocis amb les noves restriccions

Troben que reduir l'aforament a només un 30% els limitarà massa l'activitat

29/04/2020

Els restauradors de Menorca dubten que puguin treure rendiment dels negocis amb les noves restriccions

Els restaurants de Menorca veuen amb incertesa les restriccions imposades al seu retorn. Troben que reduir l’aforament a només un 30% els limitarà massa l’activitat i temen la desconfiança dels clients, que hauran de seure a taula envoltats de mampares i amb les proteccions individuals pròpies i dels cambrers que els serviran.

Aquest divendres, primer de maig, hauria de començar oficialment la temporada turística a Menorca, però aquesta és la realitat: bars i restaurants tancats a Punta Prima, una de les zones més turístiques de l’illa. No serà fins dia 11 de maig que es permetrà l’obertura de les terrasses d’aquests establiments amb restriccions.

L’inici de la desescalada ha retornat l’esperança al sector que, tot i això, veu amb incertesa l’escenari que s’obrirà tot just d’aquí a dues setmanes. Troben que reduir l’activitat només a les terrasses i a un terç de l’aforament suposa una limitació excessiva. Tot i això, els preocupa més l’efecte que tindran les noves garanties sanitàries als establiments.

L’aturada de l’activitat a la restauració durant els dos darrers mesos ja ha obligat les distribuïdores a cercar una sortida per als excedents de menjar que habitualment venien a hotels i restaurants.

29/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris